מסלול אינטגרטיבי לטיפול והתערבות

ראש המסלול – ד"ר גליה קורניק

מסלול טיפולי זה מיועד לפתח ולקדם מיומנויות טיפול וסוגי התערבות מגוונים וחדשניים בקרב עובדים סוציאליים. המסלול מתמקד בגופי ידע עדכניים ושיטות התערבות מתקדמות, ומאפשר ללומדים קשת רחבה של קורסים תיאורטיים וטיפוליים.

הלימודים מתקיימים במסלול עם תזה או ללא תזה. ללומדים במסלול עם תזה, המסלול עוסק המסלול בפיתוח ידע מחקרי בתחום עבודת המחקר. ללומדים במסלול ללא תזה, עוסק המסלול בהתמקצעות במישור התערבות או תחום בעיה דרך סדנת הפרקטיקום, הנלמדת בקבוצות קטנות. סדנת הפרקטיקום מלווה בקורסי בחירה בתחום הפרקטיקום.

על כל תלמיד במסלול ללא תיזה לבחור במהלך לימודיו לפחות 3 קורסים מתוך המקבץ המתאים לקבוצת הפרקטיקום שילמד.

טבלת קורסי הלווין לפרקטיקום במסלול אינטגרטיבי לטיפול והתערבות

את קורסי הבחירה הנותרים יש לבחור מתוך הקורסים המוצעים בידיעון בהתאם לדרישות.