מועדי מפגשים ורישום לקורסים של תכנית ההשלמות

כללי

• הרישום לקורסים לתלמידים בתואר ראשון, בתואר שני ובהשלמות שנה ב', הינו שנתי ומותנה בעמידה בדרישות מקדימות ובדרישות מסגרת הלימודים כפי שהן מובאות בידיעון, ונערך סמוך לתחילת שנת הלימודים.
  • הרישום לקורסים מתקיים בשיטת "המכרז" (bidding) לתלמידי תואר ראשון ושני.
  • את מערכת השעות כפי שנקלטה במחשב ניתן לראות באתר האוניברסיטה האחריות לרישום לקורסים ובדיקתם מוטלת על התלמיד בלבד.
  • בסוף תקופת הרישום על התלמיד לבדוק את תכנית הלימודים שלו כפי שנקלטה במחשב. קליטה נכונה של רישום הקורסים במחשב מהווה את הבסיס לרשומת הלימודים של התלמיד ולחישוב שכ"ל.
  • האחריות להרכבת תכנית הלימודים, בדיקת רשומת הלימודים ומילוי החובות חלה על התלמיד בלבד.

שנת השלמה

מפגש לתלמידים שהתקבלו לשנה א' לתכנית ההשלמות

כנס תלמידי שנה א' יתקיים ביום שלישי, 4.9.2018 בשעה 11:00 באולם 118, בבניין ביה"ס לעבודה סוציאלית ע"ש בוב שאפל. ההשתתפות במפגש הינה חובה. התלמידים מתבקשים לעיין בידיעון (קישור לידיעון תשע"ט) בית-הספר לפני המפגש.

מפגש לתלמידי תכנית ההשלמות העולים לשנה ב'  –

מפגש תלמידי שנה ב' בתכנית ההשלמה יתקיים ביום ג' 04.09.18 בשעה 08:30 בחדר 118 . בשעה 9:00 יצטרפו התלמידים לכנס תלמידי מוסמך באולם 001.

השתתפות בשני המפגשים הינה חובה. התלמידים מתבקשים לעיין בידיעון בית-הספר לפני המפגש.

לפרטים ומועדים לרישום באמצעות ה- Bidding >>