מועדי מפגשים ורישום לקורסים של תואר שני

כללי

• הרישום לקורסים לתלמידים בתואר ראשון, בתואר שני ובהשלמות שנה ב', הינו שנתי ומותנה בעמידה בדרישות מקדימות ובדרישות מסגרת הלימודים כפי שהן מובאות בידיעון, ונערך סמוך לתחילת שנת הלימודים.
  • הרישום לקורסים מתקיים בשיטת "המכרז" (bidding) לתלמידי תואר ראשון ושני.
  • את מערכת השעות כפי שנקלטה במחשבניתן לראות באתר האוניברסיטאיהאחריות לרישום לקורסים ובדיקתם מוטלת על התלמיד בלבד.
  • בסוף תקופת הרישום על התלמיד לבדוק את תכנית הלימודים שלו כפי שנקלטה במחשב. קליטה נכונה של רישום הקורסים במחשב מהווה את הבסיס לרשומת הלימודים של התלמיד ולחישוב שכ"ל.
  • האחריות להרכבת תכנית הלימודים, בדיקת רשומת הלימודים ומילוי החובות חלה על התלמיד בלבד.

תואר שני

מפגש לתלמידים : שהתקבלו לתואר שני לשנה א'

כנס תלמידי שנה א' יתקיים ביום שלישי, 4.9.2018 בשעה 09:00 באולם 001 בבנין שאפל בבית הספר לעבודה סוציאלית. ההשתתפות במפגש הינה חובה. התלמידים מתבקשים לעיין בידיעון  בית-הספר לפני המפגש.

לפרטים ומועדים לרישום באמצעות ה- Bidding >>