ברכות לרן מלמד שזכה באות הוקרה על מפעל חיים

על תרומה מיוחדת לקידום המדיניות החברתית בישראל

25 פברואר 2016
ברכות לרן מלמד שזכה באות הוקרה על מפעל חיים

רן מלמד זכה באות הוקרה על מפעל חיים לאישיות שתרמה תרומה מיוחדת לקידום המדיניות החברתית בישראל.

האות ניתן לו על ידי אספנט ישראל, האגודה הישראלית לחקר מדיניות חברתית והוא יקבל את האות במעמד חגיגי במהלך הכנס השנתי של האגודה שיתקיים ביום חמישי ה18 לפברואר בחיפה .

רן, סמנכ"ל ידיד, מלמד בבית הספר שלנו קורס על עבודה סוציאלית ותקשורת וכן בקליניקה לשינוי מדיניות שהיה מיוזמיה.

אות ההוקרה ניתן לו על פעילות ענפה, מתמשכת, הנעשית מתוך מחויבות עמוקה והמשולבת בידע ובמקצועיות רבה בתחום ההשפעה על מדיניות חברתית בישראל.

עשייתו החברתית מאופיינת ביוזמה, יצירתיות ומחויבות  לשינויי מדיניות הפוגעת בקבוצות אוכלוסייה מוחלשות.

רן הצליח להוביל שינויים חברתיים ולקדם מדיניות חברתית , לטובת רבים ולטובת חברה צודקת והוגנת יותר.

ברכות לרן והמשך של עשייה פורייה !