ברכות לפרופ' עינת פלד, יו"ר עמותת "רוח נשית" לקידום עצמאות כלכלית של נשים נפגעות אלימות על אות השרה

אות השרה לשוויון חברתי בתחום המאבק באלימות נגד נשים

24 נובמבר 2016

אני שמחה לברך את פרופ' עינת פלד, יו"ר עמותת "רוח נשית" לקידום עצמאות כלכלית של נשים נפגעות אלימות, על כך שהעמותה קיבלה את אות השרה לשוויון חברתי, גילה גמליאל, בתחום המאבק באלימות נגד נשים.

טקס הענקת הפרס היה ביום חמישי האחרון בכנסת.

פרופ' עינת פלד משקיעה מאמצים רבים בקידום העמותה כבר שנים רבות ואות זה, ללא ספק, מעיד על הכרה והערכה לפעילות של העמותה וליושבת הראש שלה.

התברכנו בחברת סגל שלוקחת על עצמה גם תפקידים חברתיים בתחומי מחקריה וכתיבתה ופועלת על מנת לעצב מדיניות ולספק שירותים טובים יותר וזה כבוד גדול בשביל קהילת בית הספר.

אוניברסיטת תל-אביב פרסמה ביום חמישי מאמר באתר האוניברסיטה לכבוד יום המאבק הבינלאומי למניעת אלימות נגד נשים, שפרופ' פלד הייתה שותפה לכתיבתו ומצוטטת בו.

אני שמחה שחברי הסגל מבית הספר שלנו מהווים מקור לידע וכתובת לאוניברסיטה בנושאים חברתיים שעל סדר היום.

פרופ' עידית וייס-גל

ראשת בית הספר