יום פתוח למתעניינים 2.2.18

בואו ליום הפתוח ב 2 לפברואר כדי להתרשם מקרוב

30 ינואר 2018

ביום שישי הקרוב, 2.2.18, יתקיים בבית הספר (ובאוניברסיטה כולה) יום פתוח למתעניינים בלימודים בשנת הלימודים הקרובה.

באופן מסורתי, יום זה הוא יום מיוחד בבית הספר שלנו, יום של גאווה במקום שיצרנו ותקווה לקראת הסטודנטים החדשים שיגיעו אלינו בשנה הבאה.

מדי שנה, פוגשים את המתעניינים והמתעניינות בלימודים תלמידות ותלמידים שלנו, גם בשעת ההתכנסות בבוקר, וגם בפאנל שאלות ותשובות שיתקיים בשעות 10:30-11:00. מבחינת המועמדים, המפגש עם מי שכבר נמצאים במהלך לימודים הוא משמעותי ביותר. זו הזדמנות שלכן ושלכם לסייע לאחרים בהחלטה, שעמדה לפניכם לפני זמן קצר.

אני מבקשת להזמין אתכם להצטרף אלינו ביום זה, ולהיות חלק מן הצוות המקבל את המתעניינות והמתעניינים ומספר להם על תכנית הלימודים.

תכנית היום היא כזו:

ואנו נשמח על נוכחותכם בעיקר בפאנל, ובשעת ההתכנסות.

סטודנטיות וסטודנטים המעוניינים לקחת חלק ביום זה, מתבקשים לכתוב לחגית שטיין ממזכירות הסטודנטים, ולכתב אותי על הודעתם.

להתראות ביום הפתוח,

דר' ליה לוין