מועדי מפגשים ורישום לקורסים של תואר ראשון

כללי

• הרישום לקורסים לתלמידים בתואר ראשון, בתואר שני ובהשלמות שנה ב', הינו שנתי ומותנה בעמידה בדרישות מקדימות ובדרישות מסגרת הלימודים כפי שהן מובאות בידיעון, ונערך סמוך לתחילת שנת הלימודים.
  • הרישום לקורסים מתקיים בשיטת "המכרז" (bidding) לתלמידי תואר ראשון ושני.
  • את מערכת השעות כפי שנקלטה במחשב ניתן לראות באתר האוניברסיטאי. האחריות לרישום לקורסים ובדיקתם מוטלת על התלמיד בלבד.
  • בסוף תקופת הרישום על התלמיד לבדוק את תכנית הלימודים שלו כפי שנקלטה במחשב. קליטה נכונה של רישום הקורסים במחשב מהווה את הבסיס לרשומת הלימודים של התלמיד ולחישוב שכ"ל.
  • האחריות להרכבת תכנית הלימודים, בדיקת רשומת הלימודים ומילוי החובות חלה על התלמיד בלבד.

תואר ראשון

מפגש לתלמידים שנה א':

כנס תלמידי שנה א' יתקיים ביום חמישי, 7.9.2017 בשעה 11:00 באולם 127  בבניין ביה"ס לעבודה סוציאלית ע"ש בוב שאפל . ההשתתפות במפגש הינה חובה. התלמידים מתבקשים לעיין בידיעון בית-הספר לפני המפגש

לפרטים ומועדים לרישום באמצעות ה- Bidding >