סיכון וחוסן במעבר לבגרות של צעירים וצעירות בסיכון מהחברה הערבית: דוח מחקר לארגוני השדה המקצועי

דוח זה נכתב על ידי פרופ' יפית סולימני-אעידן, חברת סגל בבית הספר לעבודה סוציאלית ע"ש בוב שאפל באוניברסיטת תל-אביב, וד"ר חנין כראם-אליאס, חברת סגל במרכז האקדמי רופין.

15 מאי 2024
סיכון וחוסן במעבר לבגרות של צעירים וצעירות בסיכון מהחברה הערבית:  דוח מחקר לארגוני השדה המקצועי

אנו שמחים להציג את הדוח הבא, אשר נכתב על ידי פרופ' יפית סולימני-אעידן, חברת סגל בבית הספר לעבודה סוציאלית ע"ש בוב שאפל באוניברסיטת תל-אביב, וד"ר חנין כראם-אליאס, חברת סגל במרכז האקדמי רופין.

דוח זה נכתב לטובת ארגוני השדה בתחום כחלק ממחקר רחב העוסק בסיכון וחוסן במעבר לבגרות של צעירים וצעירות ערביות במצבי סיכון, במימון הקרן הלאומית למדע. במסגרתו, הוצגו באופן אינטגרטיבי ממצאים מרכזיים של שלושה פרסומים שנכתבו עד כה, תוך מיקוד במסקנות והשלכות יישומיות לפרקטיקה מודעת הקשר בעבודה עם צעירים וצעירות בסיכון מהחברה הערבית.

לקריאת הדוח: https://online.fliphtml5.com/tfwqc/njgm/index.html#p=1