לימודי חטיבה לתלמידי הפקולטה למדעי החברה

תכנית לימודים לחטיבה בעבודה סוציאלית

מטרת החטיבה הינה להרחיב ולהעמיק את הידע של התלמידים במדיניות חברתית, מבנה שירותי רווחה ובעיות חברתיות שונות בישראל.

התכנית מאפשרת עיון ומעורבות חברתית תוך התנסות ביחסי עזרה בתחומי בעיה שונים (קשישים, שכול, עבריינות, פיגור, בריאות נפש, עלייה וכו').

תכנית זו מוצעת לתלמידים בפקולטה למדעי-החברה והיא מחייבת השתתפות בקורסים בהיקף של 16 ש"ס לפחות.

תלמידים בפקולטה למדעי-החברה רשאים לבחור בחטיבה בעבודה סוציאלית כחלק מתכנית הלימודים החד-חוגית שלהם.

תלמיד חטיבה חייב להשלים בשנת לימודיו הראשונה בחטיבה שני מבואות במדעי החברה וההתנהגות.

תלמידים בתכנית החטיבה חייבים לעקוב אחר הודעות על שינויים בקורסים ועל שינויים במועדי הבחינות והגשת עבודות המתפרסמות באתר האינטרנט של בית הספר.

התעדכנות בשינויים אלה היא באחריות התלמיד בלבד.