מפגש פתוח: הכשרת מנחים למעגלי גברים

*הלימודים והאירועים מתנהלים בהתאם להנחיות אוניברסיטת ת"א ובמסגרת מגבלות התו הסגול
16 בספטמבר 2020, 15:00
ביה"ס לעבודה סוציאלית (בניין שאפל) אולם 001
ללא תשלום
מפגש פתוח
ההרשמה למפגש סגורה

שמחים להזמינכם למפגש פתוח לקראת שנה"ל תשפ"א 2020-2021:

היכרות עם תוכנית ההכשרה השנתית להכשרת מנחים למעגלי גברים

אשר יתקיים ביום רביעי ה-16.9.2020 בשעה 15:00 באוניברסיטת ת"א.

המפגש יאפשר לחוות את רוח התוכנית על קצה המזלג, לשמוע ולשאול על תכניה, וכן יהווה הזדמנות להכרות ראשונית עם מובילי התוכנית - תמיר אשמן ואורן גור.

ההשתתפות הינה ללא תשלום אך נדרשת הרשמה מראש, מידע על אופן ההגעה יישלח לנרשמים בסמוך למועד המפגש.

המפגש הפתוח יימשך כשעה ולאחריו יתקיימו מעגלי ראיונות קבוצתיים למועמדים בתוכנית, בשעות: 16:00 ו- 17:00.

מי שכבר ביצעו רישום לתוכנית מוזמנים להשתבץ לאחד מהמעגלים הנ"ל, ברישום מראש במייל אצל מיכל מתאמת התוכנית: shmichal@tauex.tau.ac.il

מי שבעת המפגש הפתוח טרם ביצע רישום לתוכנית ויהיה מעוניין להצטרף לאחד המעגלים, יתאם זאת עם ד"ר אורן גור או עם תמיר אשמן, מנהלי התוכנית.

לתשומת לבכם: הרישום למעלי הראיונות מתבצע בנפרד מהרישום למפגש הפתוח.

נשמח להיפגש! תמיר, אורן וצוות היחידה ללימודי המשך והשתלמויות.

- מספר המקומות מוגבל -

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>