כנס מקוון: אימון אישי במצבים של אי-ודאות

כנס מקוון למאמנים אישיים בנושא: אימון אישי במצבים של אי-ודאות

הכנס יתקיים ב"זום" וללא תשלום

ביום רביעי ה- 12.8.20 בשעות 14:45-19:00

אנחנו שמחים להזמין אתכם לקחת חלק בכנס של התוכנית לאימון אישי בגישה פסיכולוגית, בביה"ס לעבודה סוציאלית של אוניברסיטת תל אביב.

הכנס מוקדש לעבודת המאמן ותהליך האימון.

השנה בחרנו לגעת בנושא מאתגר בזיקה לתקופה הנוכחית: אימון אישי בתקופה של אי וודאות.

מהם האתגרים הייחודיים העומדים בפנינו בתקופה זו?

האם משבר הקורונה יוצר שינויים ומאפיינים חדשים לתהליך האימון?

בכנס נחשף למרצים ומנחים שונים, חלקם הינם חברי סגל וותיקים של התוכנית לאימון אישי בגישה פסיכולוגית, ואחרים אורחים מן החוץ.

מחכים לראות אתכם!

דולי חותם, וצוות היחידה ללימודי המשך והשתלמויות, ביה"ס לעו"ס, אוניברסיטת תל אביב.

ההרשמה לכנס הסתיימה

​- מספר המקומות מוגבל -

קישור יישלח סמוך למועד האירוע, למייל שהוזן בטופס הרישום.

סדר היום:

14:45-15:00 | דולי חותם -  פתיחה והתכנסות

15:00-15:45 | נטלי אזולאי - לחיות חוויה ביחד

15:45-16:15 | בני מרגליות - כלי אימון פשוטים כאן ועכשיו

16:15-16:30 | הפסקה

16:30-17:00 | ד"ר עופר אטד - מטרות או לא להיות

17:00-17:30 | לימור בנאש -  עולם ללא לחיצות ידיים

17:30-17:45 | הפסקה

17:45-18:15 | אנה אורון ביבי - ניהול עצמי: להפוך את המשבר למגבר

18:15-18:45 | ד"ר פנינית רוסו נצר  - טיפוח רגשות מיטיבים

18:45-19:00 | סיכום ופרידה

מנחי הכנס:

נטלי אזולאי: פסיכולוגית קלינית מדריכה מוסמכת מהגישה הדינמית  עם נסיון רב בהוראה, הנחייה והדרכה של  צוותי מטפלים מדיסיפלינות שונות ומשלבים שונים של ההתפתחות המקצועית, כולל במסלולי ההסמכה של מתמחים ומדריכים בפסיכולוגיה קלינית. נסיון רב בעבודה גם בשפ"חים שונים ובמסגרות חינוכיות מגוונות.  בנוסף, מטפלת בקליניקה הפרטית בילדים נוער ומבוגרים.  התמחות  בהתערבויות טיפוליות במצבי טראומה אקוטיים ובטיפול מתמשך במצבי טראומה שונים (התפתחותית מורכבת וכרונית). לומדת במסלול הזרם העצמאי במסגרת לימודי פסיכותרפיה למתקדמים באוניברסיטת תל אביב.

בני מרגליות: מאמן אישי, מכשיר מאמנים. בעברו, יועץ ארגוני בצה"ל.

ד"ר עופר אטד: בעל תואר דוקטור בהתנהגות ארגונית מאוניברסיטת תל אביב וכן בעל תואר שני  M.A. CoachingPsychology  מאוניברסיטת סידני באוסטרליה. ד"ר אטד הינו בוגר המחזור הראשון בתוכנית לאימון אישי בגישה פסיכולוגית, בביה"ס לעבודה סוציאלית, באוניברסיטת ת"א. מלמד פסיכולוגיה חיובית ואימון מנהלים בתוכניות ה MA וה- MBA במרכז הבינתחומי בהרצליה ובמרכז האקדמי פרס. מעביר הרצאות וסדנאותבנושאי קידום בריאות, איכות חיים ויישומי פסיכולוגיה חיובית ואינטליגנציה רגשית בעולם העבודה, ועוסק במחקר.בנוסף, חבר בארגון המאמנים והיועצים של אוניברסיטת סידני, אוסטרליה, ומשמש כמאמן אישי ללקוחות מגוונים.

אנה אורון ביבי: יועצת ארגונית בכירה לארגונים מובילים במשק הישראלי. מייסדת ומנהלת 'נקודת תפנית' המרכז לפיתוח מנהלים בכירים. בעלת תואר מוסמך (M.S.C) מנהל עסקים, החוג להתנהגות ארגונית, אוניברסיטת תלאביב. מוסמכת במגוון גישות חדשניות בהנחייה וייעוץ למערכות ברמת הפרט והארגון. מלווה הנהלות בכירות בניהול תהליכים אסטרטגיים ובתרגומם לתהליכים יישומיים בארגון, תוך פיתוח וגיבוש של צוותי הנהלה לכדי גוף הנהגה מסונכרן. וכן מומחית בליווי תהליכי מיזוג ושינוי, בפיתוח והנחייה של תכניות הכשרה בניהול ומנהיגות. בתחום הייעוץ והאימון האישי מכשירה ומדריכה יועצים ארגוניים, מנחי קבוצות, ומאמנים מוסמכים. מרצה ומדריכה במסגרת "התוכנית לאימון בגישה פסיכולוגית" ומנהלת התוכנית "אימון וייעוץ ארגוני למנהלים" אוניברסיטת תל אביב.

לימור בנאש: מאמנת בכירה אישית וארגונית, מומחית באימון מערכות יחסים בחברות. מלווה מאמנים, מנהלים וארגונים גדולים להתפתחות בעולם העבודה החדש.
מומחית בליווי שינוי ופיתוח אפקטיביות ארגונית ע"י מודעות ניהולית, צוותית וארגונית, מלווה הנהלות וחברות בפיתוח מנהיגות ואינטליגנציה רגשית למינוף פיתוח עסקי והגברת רווחיות.
שותפה בייסוד קהילת "אמהות עם מהות" מפתחת ומובילה קהילות להשפעה חברתית, מוסמכת בתרפיה מכוונת התמקדות מטעם המכון הבינלאומי להתמקדות בניו יורק.
מרצה ומנחה במסגרת "התוכנית לאימון בגישה פסיכולוגית" באוניברסיטת תל אביב.

דר פנינית רוסו נצר:

מרצה בכירה וחוקרת, מתמחה בתחומים: פסיכולוגיה חיובית, פסיכולוגיה אקזסציונליסטית (קיומית) ומשמעות בחיים, התפתחות רוחנית, רווחה נפשית, ותהליכי שינוי חיובי וצמיחה במעגלי החיים, במוסדות אקדמיים ובארגונים שונים. היא לוגותרפיסטית, ראש תוכנית ההכשרה ללוגותרפיה (טיפול באמצעות משמעות) באוניברסיטת תל-אביב, עורכת ומחברת שותפה של ספרים בתחומים אלו וראש מכון מצפן לחקר ויישום משמעות בחיים.

אתר: www.pninitrn.com

ערוץ יוטיוב: https://www.youtube.com/channel/UCq6UWNGHUtiziSwgms2t-XA/featured?view_as=subscriber

​דולי חותם: בעלת תואר ראשון ושני בפסיכולוגיה מאונירסיטת בר אילן, ותואר שני מאוניברסיטת בן גוריון, בוגרת לימודי טיפול משפחתי וזוגי, בוגרת לימודי אימון, הנחיית קבוצות ואינגטליגנציה רגשית. פסיכולוגית ארגונית, מאמנת אישית וארגונית, מלווה מנהלים בארגונים ובעסקים לקידום יחסי אנוש אפקטיביים והתפתחות עסקית. מנהלת התוכנית לאימון אישי בגישה פסיכולוגית, מרצה ומדריכה, ביה"ס לעו"ס, אוניברסיטת תל אביב, מרצה ומנחה במסגרות אקדמיות ואחרות מתמחה בפסיכולוגיה חיובית, התפתחות אישית ותהליכי שינוי. בעלת קליניקה לאימון אישי ללקוחות אישיים וארגוניים.

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>